Inteligența emoțională pentru copii Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 467 Vizualizări

Inteligența emoțională pentru copii

În cadrul deschiderii noului co-working space Co Place, în 5 iulie de la ora 13.00 va avea loc un eveniment care va ajuta părinții care își doresc să gestioneze inteligența emoțională a copiilor lor.

Co Place este spațiul care găzduiește mai multe concepte într-un singur loc: co-working space și un show-room cu vânzare de produse (concept & co-store).

„Cum îi explici copilului tău ce înseamnă „emoția”? Cum să își gestioneze emoțiile, dar totuși să le trăiască într-un mod constructiv? Răspunsul îl poate afla de la noi, într-o atmosferă prietenoasă și mai ales într-un cadru de învățare presărat cu multe jocuri educative”, au transmis cei de la Junior Upgrade.

Junior Upgrade își propune ca prin educație non-formală să dezvolte calități fundamentale pentru copii și adolescenți, calități precum gândire pozitivă, inteligență emoțională, empatie, abilități sociale, leadership, prezentare, cunoaștere de sine și încredere în forțele proprii, care pot schimba copiii de azi în adulții liberi, puternici și curajoși de mâine.

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 – 14 ani.

Accesul este gratuit, iar pentru înscriere, trebuie să completați formularularul de pe pagina de Facebook a evenimentului „Inteligență emoțională pentru copii”.

Locația evenimentului este sediul Co Place din B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 171, Târgu Mureș. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE