Share

Home / Cultură / Eveniment religios la Râciu

Eveniment religios la Râciu

Părintele Toader Dulău informează că duminică, 7 iulie, Biserica Greco-Catolică ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Râciu își sărbătorește în mod festiv hramul, eveniment la care va participa şi Preasfinţia Sa Claudiu Pop, episcopul Curiei Arhieparhiale a Bisericii Greco-Catolice.

„La ora 11.00 va începe slujba de sfințire a iconostasului, apoi Sfânta Liturghie va fi pontificată de Preasfinţia Sa Claudiu Pop, episcopul Curiei Arhieparhiale a Bisericii Greco-Catolice, din încredintarea Preafericitului Părinte Cardinalul Lucian Mureșan. Cu această ocazie, Preasfinția Sa va sfinți iconostasul bisericii renovate. De asemenea, va binecuvânta imaginile fericiților episcopi martiri, pictați de pictorul Bucuroiu Ioan în nava bisericii. Sărbătoarea va fi întregită de Prima Împărtăşanie solemnă, pe care o vor primi şase copii ai parorhiei”, a transmis părintele Toader Dulău.

Bianca SĂLĂGEAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UDMR propune reformarea Rezidențiatului

Dr. Vass Levente, deputat UDMR de Mureș și secretar al Comisiei pentru sănătate și familie …

Share
Share