Expoziție foto, la Muzeul de Etnografie Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Expoziție foto, la Muzeul de Etnografie

Palatul Copiilor Târgu-Mureș, în parteneriat cu Muzeul de Etnografie și Artă Populară Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș au organizat, zilele trecute, în incinta Muzeului de Etnografie și Artă Populară Târgu-Mureș, vernisajul expoziției de fotografie realizată cu ocazia încheierii anului școlar 2018-2019.

Exponatele au fost realizate de elevii cercului de Foto-Cineclub din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Mureș, iar subiectele abordate și prezentate de către aceştia, tineri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, variază de la arhitectură, anatomie până la portrete.

Munca tinerilor fotografi „a necesitat ore întregi de muncă”, după cum a a afirmat unul din aceştia. Totodată, fotografii au evidențiat recunoștința asupra efortului și a sprijinului cadrelor didactice și și-au exprimat în mod direct recunoştinţa în acest sens.

Prof. Alexandra Călinescu, care a coordonat buna desfăşurare a expoziţiei, și-a mărturisit speranța si entuziasmul față de rezultatele elevilor.

“În decursul unui an se poate sesiza o evoluție productivă a fiecăruia, începând cu clasa 0 și până la a XII-a”, a precizat prof. Alexandra Călinescu.

Totodată, prof. Alexandra Călinescu a susţinut importanţa prezentării rodulului pasiunii elevilor într-o expoziţie oficială, aceasta având rolul de a recunoaşte meritele şi talentul tinerilor fotografi.

Bianca SĂLĂGEAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE