Share

Home / Joburi / Spitalul din Târnăveni angajează asistenți medicali

Spitalul din Târnăveni angajează asistenți medicali

Spitalul Municipal „Dr. Gh. Marinescu” organizează concurs pentru ocuparea a 5 funcții contractuale vacante de asistent medical generalist la Secția Psihiatrie Femei, Secția Psihiatrie Bărbați, Cabinat Cardiologie, Secția Medicină Internă Acuți și Compartimentul de Management al Calităților Serviciilor Medicale și asistent medical de radiologie la Laborator radiologie și imagistică medicală, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical generalist, cadidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii postliceale/studii superioare de scurtă durată/superioare și o vechime în funcția de asistent medical generalist de minimum 1 an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical de radiologie, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii postliceale de radiologie/studii superioare de scurtă durată/superioare de radiologie și o vechime în funcția de asistent medical de radiologie de minimum 6 luni.

Dosarele se pot depune până în 12 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

4 posturi disponibile la Muzeul Județean Mureș

Muzeul Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 funcții vacante pe durată nedeterminată, anunță …

Share
Share