Home / Joburi / Spitalul din Târnăveni angajează asistenți medicali

Spitalul din Târnăveni angajează asistenți medicali

Spitalul Municipal „Dr. Gh. Marinescu” organizează concurs pentru ocuparea a 5 funcții contractuale vacante de asistent medical generalist la Secția Psihiatrie Femei, Secția Psihiatrie Bărbați, Cabinat Cardiologie, Secția Medicină Internă Acuți și Compartimentul de Management al Calităților Serviciilor Medicale și asistent medical de radiologie la Laborator radiologie și imagistică medicală, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical generalist, cadidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii postliceale/studii superioare de scurtă durată/superioare și o vechime în funcția de asistent medical generalist de minimum 1 an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical de radiologie, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii postliceale de radiologie/studii superioare de scurtă durată/superioare de radiologie și o vechime în funcția de asistent medical de radiologie de minimum 6 luni.

Dosarele se pot depune până în 12 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezultatele Dora Optics în tratamentul glaucomului

Dóczi Keresztesi Zoltán, medic primar oftalmolog, a prezentat detalii despre două proceduri inovative aplicate la …