Furnizori noi în relație cu CAS Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 441 Vizualizări

Furnizori noi în relație cu CAS Mureș

La contractarea din acest an urmează să intre în relație contractual cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș noi furnizori de servicii medicale, a anunțat Rodica Biro, președinte-director general al CAS Mureș, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural al Județului Mureș, ce a avut loc miercuri, 3 iulie.

”Înainte de începerea procesului de contractare avem deja semnale privind furnizori noi care doresc să intre în relație contractuală cu Casa, și nu sunt puțini. Asistența medicală stomatologică este interesată și eu mă bucur pentru acest lucru, avem specialități clinice care se vor extinde și este foarte bine că se întâmplă acest lucru. Probabil că vom avea și un spital de recuperare cardiovasculară, pe radioterapie este un semnal că s-ar putea să intrăm în relație contractuală cu un furnizor privat”, a precizat Rodica Biro.

Contractarea a început la 1 iulie 2019, depunerea dosarelor se va face în perioada 8-12 iulie, iar finalizarea procesului va avea loc pe data de 31 iulie 2019.

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE