Home / Administratie / Proiect pentru reabilitarea DJ 153 A – DJ 153, traseul Ernei – Eremitu – Sovata

Proiect pentru reabilitarea DJ 153 A – DJ 153, traseul Ernei – Eremitu – Sovata

Consiliul Judeţean Mureş – Direcţia tehnică anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite,  pentru proiectul Reabilitare DJ153 A – DJ 153 traseu Ernei – Eremitu – Sovata, propus a fi amplasat în localitățile Ernei, Icland, Călușeri, Dămieni, Mătrici, Eremitu, Săcădat, Sovata, județul Mureș.

Decizia Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, precum și informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9-15 şi marţi-vineri, între orele 9-12, la sediul Consiliului Județean Mureș din Târgu-Mureș, Piața Victoriei, nr.1, precum și la adresa de internet http://apmms.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a APM Mureș.p. Preşedinte,

Szász Zoltán Tibor,

Administrator public

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

SIGHIȘOARA. Câştigătorii concursului online de desene pentru 1 Iunie

Primăria Municipiului Sighișoara – sprijinită de partenerii Aventura Park, Coralia Market, Muzeul de Istorie Sighișoara …