Carambol auto pe strada Cuza Vodă. Şoferul vinovat, depistat băut! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2447 Vizualizări

Carambol auto pe strada Cuza Vodă. Şoferul vinovat, depistat băut!

Joi, 4 iulie, în jurul orei 14.20, pe strada Cuza Vodă din municipiul Târgu-Mureş s-a produs un accident rutier cu implicarea a patru autoturisme.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Sântana de Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Luduş, acesta fiind proiectat într-un alt autoturism, care la rândul său, în urma impactului, a fost proiectat într-un al patrulea autoturism, condus de un bărbat de 72 de ani, din Târgu-Mureş.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, de 31 de ani. Totodată, ca urmare a testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto de 60 de ani i-a rezultat o valoare de 0,23mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia / Foto: Kelemen Szidonia – Info Trafic Târgu Mureș + Radare)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE