Dorin Florea, nemulţumit de atitudinea consilierilor UDMR Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1089 Vizualizări

Dorin Florea, nemulţumit de atitudinea consilierilor UDMR

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a postat vineri, 5 iulie, pe pagina sa de Facebook, un text în care îşi exprimă nemulţumirea vis a vis de atitudinea consilierilor locali aparţinând UDMR, care cu o zi înainte au propus, şi apoi au votat, amânarea proiectului de hotărâre care viza rectificarea de buget a Municipiului Târgu-Mureş.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul primarului Dorin Florea:

“Atitudinea consilierilor locali UDMR din ședința de consiliu de joi, o cataloghez ca fiind o joacă de copii răsfățați. Este pentru a nu știu câta oară când disputele interne din cadrul acestei formațiuni politice se răsfrâng asupra activității Primăriei, în cazul de față, asupra bugetului orașului.

Pozițiile celor din UDMR sunt pure inepții, cu tentă răutăcioasă, care nu au nicio legătură cu realitatea, motiv pentru care îmi vine greu să exemplific și să răspund acestor acuzații.

Dacă luăm în calcul și întârzierea cu două luni a votării bugetului la nivel național, tot din cauza unor dispute politice, reiese foarte clar cinismul de care dau dovadă consilierii UDMR. Din păcate, prin decizia de amânare a rectificării bugetului local nu au făcut altceva decât să afecteze grav activitatea serviciilor precum: salubritatea, reparații în școli, transportul în comun, salarii. Practic, consilierii UDMR au ignorat total că cei ce au de suferit sunt târgumureșenii, români și maghiari deopotrivă.

După astfel de experiențe înțeleg și definesc mult mai responsabil funcția de primar. Nu mă văd niciodată în situația în care, la o poruncă politică, să acționez împotriva cetățenilor.

Dar asta înseamnă caracter!”

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE