Home / Cultură / Haideți la InterKultural – conectați-vă fără limite: un seminar intercultural pentru 20 de tineri interesați de subiectul „Europa”

Haideți la InterKultural – conectați-vă fără limite: un seminar intercultural pentru 20 de tineri interesați de subiectul „Europa”

Distribuie

Sunteți interesați de soarta Europei? Vreți să aflați ce rol joacă minoritățile în Europa? Vreți să cunoașteți alți tineri din România și Germania? Aparțineți voi înșivă unei minorități din România? Doriți să vă dezvoltați competențele interculturale și sunteți curioși să aflați cum trăiesc alții? Atunci sunteți bineveniți la „InterKultural”. Timp de o săptămână se va discuta despre aceste subiecte și multe altele înr-un mod creativ și inovativ și se va experimenta în direct diversitatea etnică din Europa, participând la festivalul „Pro etnica“ din Sighișoara.

Dacă aveți între 18 și 24 de ani, aveți ocazia să vă întâlniți cu tineri din România și Stuttgart (Germania) la un seminar intercultural și internațional despre Europa. Evenimentul va avea loc între 18-23 august la Sighișoara, iar limba în care se va comunica va fi engleza.

Înscrierile se fac până în 30 iulie accesând link-ul http://interkultural.ro/de/interkultural-2019-registration-form/

Taxa de participare este de 50 Euro și cuprinde costurile pentru program, cazare, masă și transport. În cazuri speciale se pot acorda, la cerere, burse pentru acoperirea costurilor de participare.

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.