Home / Stiri nationale / Jessie J și Steve Aoki au coborât în mijlocul celor peste 65.000 de fani prezenți în a treia zi a festivalului Neversea
Momente de neuitat pentru fani (Sursă foto: Neversea)

Jessie J și Steve Aoki au coborât în mijlocul celor peste 65.000 de fani prezenți în a treia zi a festivalului Neversea

Distribuie

Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele tórturilor, Steve Aoki! Artistul s-a simțit atât de bine aseară pe scena de la NEVERSEA, încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei.

„NEVERSEA se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă UNTOLD. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici și de fiecare dată mă încarc pozitiv la NEVERSEA”, a declarat Steve Aoki.

Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost artista britanică, Jessie J. A făcut un show impresionant, iar în momentul în care artista a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir.

„Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat”, a declarat Jessie J.

DJ-ul american KSHMR le-a oferit aseară o surpriză participanților și a remixat o piesa din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat fiecare vers. Artistul iubește România și mai mult decât atât a încercat să vorbească cu fanii în limba română.

Un spectacol nonconformist a avut DJ-ul de origine bosniacă Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfășoară atunci când este pe scenă.

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Vladimir, urmat de Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și Steve Aoki.

Show-urile lui Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J si Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion și mulți alții.

Vă reamintim că banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 8 Iulie 2019, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 14.00 – 09.00. Oamenii care și-au făcut top-up online pot să solicite refund online până vineri, 12 iulie. Refund-ul online se face în cuantumul sumei încărcate prin top-up online.

Numărul exact de persoane participante la a doua ediție a festivalului NEVERSEA 2019 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Biletele de o zi mai pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

România în 2023: Deficit comercial de 29,9 miliarde de euro

Distribuie În 2023, România a raportat un deficit comercial de 29,9 miliarde de euro, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.