Nova Vita, campioană la minifotbal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1384 Vizualizări

Nova Vita, campioană la minifotbal

Câștigătoare a Campionatului Județean Transilvania la minifotbal, apoi a fazei regionale disputată la Botoșani, Nova Vita Târgu-Mureș a ajuns în ultimul act al turneului final disputat la Oradea. Cele 20 de echipe calificate la acest turneu au fost împărțite în patru grupe de câte 5, unde s-a jucat fiecare cu fiecare. Echipa mureșeană a fost repartizată în grupa A, pe care a câștigat-o cu 3 victorii și o înfrângere: 7-0 cu VLD Trans Baia Mare, 5-3 cu Old Boys București, 2-0 cu Hermannstadt Sibiu și 0-1 cu Bad Boys Oradea.
După încheierea jocurilor din grupe primele două din fiecare grupă s-au calificat în „sferturi”. Aici mureșenii au învins Danco Pro București cu 1-0. Calificarea în semifinala disputată cu Luxury Team București a fost una cu mari emoții,7-6 la loviturile de la 7 metri, după 1-1 la sfârșitul timpului regulamentar. A doua finalistă a fost formația Tazmannschaft București, calificată după jocul cu Juventus Sibiu tot la loviturile de departajare. Așadar, în drumul spre titlu, după faza grupelor, cu trei echipe bucureștene

Vom reveni cu rezultatul finalei.

În finală mureșenii s-au dovedit mult mai pragmatici, închizându-se bine în apărare și contraatacând extrem de periculos. Au înscris de două ori în prima parte și au conservat rezultatul, ratând alte ocazii, dar au și salvat în situații bune ale bucureștenilor. Balea a deschis scorul în minutul 4 și Sîplăcan a făcut 2-0 în minutul 13.

Nova Vita a controlat și partea a doua rezistând asaltului „tazmanienilor”. Mai mult, adversarii au riscat spre final cu portarul în atac și Feketics a dus în minutul 37 scorul la 3-0. Portarul bureșetenilor Răzvan Șerban a fost cel care a stabilit scorul final în ultimul minut, dar era prea târziu pentru a mai conta și Nova Vita va reprezenta România în competiția europeană din toamnă, în Italia, la Rimini.

De remarcat, la majoritatea echipelor puteau fi găsite nume cunoscute de jucători, care au în palmares prezențe chiar în eșaloane superioare pe teren mare.

Să amintim și lotul echipei care i-a avut pe margine pe Delia Mailat (manager) și antrenorul Virgil Bejenaru, Romulus Miclea și Rareș Vârtic printre organizatori: Laszlo Klein, Sorin Cândea, Andrei Moldovan, Iulian Sîplăcan, Feketics Norbert, Ionuț Chețan, Sorin Sălaghie, Adrian Crișan, Andrei Balea, Mircea Ungur, Fekete Istvan, Mihai Tătar, Sergiu Santa, Radu Fărcaș, Răzvan Coman, Mihai Pîrlea.

Pentru medaliile de bronz Juventus Sibiu a câștigat cu 2-1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE