Home / Administratie / Reţeaua de apă şi canalizare din Cristeşti, extinsă

Reţeaua de apă şi canalizare din Cristeşti, extinsă

Primăria comunei Cristeşti a atribuit firmei Socot SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 5.845.521 de lei, fără TVA, pentru execuţia lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în comuna Cristeşti, localităţile Cristeşti şi Vălureni”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform sursei citate, reţeaua de canalizare gravitaţională şi prin pompare va avea lungimea de 4.815 de metri, conducta de aducţiune va avea lungimea de 1.944 de metri, iar rezervorul de înmagazinare a apei va avea o capacitate de 250 de metri cubi.

Totodată, proiectul prevede realizarea a trei staţii – de pompare a apei potabile, de pompare a apei uzate nouă şi de pompare a apei uzate reabilitate – precum şi realizarea a 280 de branşamente la reţeaua de distribuţie apă cu cămine de branşament şi a 280 de racorduri la reţeaua de canalizare gravitaţională cu cămine de acord, precum şi amenajarea a 11 hidranţi supraterani de incendiu de-a lungul reţelei de distribuţie.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Decese noi puse pe seama COVID-19

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 18 ianuarie, prin intermediul unui buletin …