Licitaţie eşuată. Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

Licitaţie eşuată. Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu-Mureş

Licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomuntară Ecolect Mureş pentru atribuirea contractului de delegare a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor municipale şi altor fluxuri de deşeuri, componente ale serviciului de salubrizare al judeţului Mureş pentru zona 2 Târgu-Mureş, estimată la valoarea de 59,3 milioane de lei, fără TVA, s-a încheiat fără ca vreo ofertă să fie declarată câştigătoare, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, motivul anulării licitaţiei în data de 2 iulie 2019 îl reprezintă faptul că „au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme”.

Principala activitate care urma să fie prestată de câştigătorul licitaţiei era „colectarea separată a deşeurilor municipale din zona 2 Târgu-Mureş”.

Şase din şapte zone, funcţionale

Conform proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Municipale Solide din Judeţul Mureş” derulat de Consiliul Judeţean Mureş, judeţul Mureş este împărţit în şapte zone în ceea ce priveşte serviciile de colectare şi transport al deşeurilor municipale şi a altor fluxuri de deşeuri. În prezent, pentru şase zone (Sânpaul, Sighişoara, Reghin, Târnăveni, Bălăuşeri şi Râciu) s-a emis ordinul de începere a activităţii, singura zonă care nu a fost atribuită niciunei firme fiind zona 2, aferentă municipiului Târgu-Mureş.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE