Home / Business / Proiect: instalaţie solară fotovoltaică pe acoperişul Dedeman Târgu-Mureş!

Proiect: instalaţie solară fotovoltaică pe acoperişul Dedeman Târgu-Mureş!

Conducerea SC Dedeman SRL, titulara investiţiei “Montare instalaţie solară fotovoltaică pe acoperişul clădirii – corp C1”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Montare instalaţie solară fotovoltaică pe acoperişul clădirii – corp C1”, propus a fi amplasat în localitatea Târgu-Mureş, Bulevard 1 Decembrie 1918 nr. 307.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST „George Emil Palade”, donație din partea Rotary Club Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a …