Home / Social / Învață să crezi în tine cu ajutorul unui workshop gratuit la Târgu-Mureș

Învață să crezi în tine cu ajutorul unui workshop gratuit la Târgu-Mureș

În 19 iulie, de la ora 18.00, Hotelul Privo din Târgu-Mureș va găzdui un eveniment dedicat tuturor celor care au suferit sau suferă de lipsă de încredere în sine și nu numai.

Conform părintelui mișcării de încredere în sine, Nathaniel Branden, care a vorbit cu revista Psychologies pe această temă în 2008, încrederea în sine nu înseamnă euforie și nici iluzia fericirii adusă, eventual, de folosirea frecventă a unui drog, de complimentele frecvente din partea anturajului, de o mașină mai mare pe care să o cumperi atunci când nu vezi viața în roz, de o mărire de salariu sau, eventual, de o relație amoroasă nouă. Încrederea în sine nu vine din exterior, nici de la părinți, nici de la prieteni sau de la iubiți si iubite, nici de la psiholog și nici de la un grup de susținere. Cel care trăiește conștient de sine însuși își dă repede seama că senzația de încredere venită din exterior este efemeră și prea puțin satisfacătoare. Încrederea în sine vine dintr-un act de trezire.

Trebuie să îți îmbunătățești imaginea personală

Trainerul pe care îl veți cunoaște la eveniment și care vă va îndruma pe drumul autocunoașterii este Cristina Sorlea Teodora, trainer și coach cu experiență de 19 ani în învățământul preuniversitar, 3 ani de director, 2 ani de coordonator de vânzări la o companie multinațională, iar în ultimii 2 ani lucrând cu peste 500 de persoane în cursuri private sau companii, prin Mastermind – coching și training.

„Prin intermediul workshop-ului „Învață să crezi în tine” îmi doresc să adaug multă valoare participanțlor invitându-i la o întâlnire cu propria imagine de sine. Pentru că imaginea de sine este cheia personalității și comportamentului uman. Atunci când ne îmbunătățim imaginea personală ne extindem zona posibilului, vedem oportunități noi, descoperim în noi aptitudini și talente noi, ne transformăm eșecul în succes. Cele 2 ore și jumătate vor fi interactive, participanții se vor descoperi exerciții simple, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi pentru a-și crește imaginea de sine”, ne-a spus Sorlea Cristina, organizatorul evenimentului.

Prin exercițiile de la eveniment veți găsi răspuns la întrebările „Cum înlături credințele limitative?”, „Care este cauza principală a rezultatelor tale în viață?” sau „Ce te ajută să obții ceea ce-ți dorești?”.

Pentru confirmarea locului vă puteți înscrie accesând link-ul de pe pagina de Facebook a evenimentului „Workshop gratuit „Invata sa crezi in tine””.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Protestul sindicaliștilor în Târgu Mureș

Un protest al sindicaliștilor mureșeni a avut loc marți, 12 ianuarie, în fața Palatului Administrativ …