Home / Sighișoara / Sighişoara: Tânăr prins de Poliţie după ce a spart o ceasornicărie

Sighişoara: Tânăr prins de Poliţie după ce a spart o ceasornicărie

Distribuie

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, în timp ce efectuau serviciul de patrulare luni, 8 iulie, în jurul orei 4.00, pe strada Libertăţii din localitate, au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Sibiu, asupra căruia au fost identificate mai multe bunuri, respectiv șase ceasuri de mână, precum şi o unealtă multifuncțională de tip briceag.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor specifice efectuate au stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi sustras bunurile respective, la aceeaşi dată, în jurul orei 3.15, dintr-o ceasornicărie, situată pe strada Morii din Sighişoara, unde ar fi pătruns prin spargerea unui geam.

„Totodată, s-a stabilit ca tânărul ar fi pătruns în cursul aceleiaşi nopţi şi în interiorul unui autoturism, parcat pe strada 1 Decembrie 1918, care avea geamurile portierelor întredeschise, de unde ar fi sustras o lanternă, mai multe cabluri de încărcare pentru telefon, precum şi bijuterii din metale nepreţioase.

Prejudiciul cauzat, respectiv bunurile sustrase din interiorul ceasornicăriei, în valoare de aproximativ 600 de lei, au fost recuperate în totalitate, iar referitor la bunurile sustrase din autoturism acestea au fost recuperate parţial, toate fiind predate persoanelor vătămate. La data de 8 iulie, faţă de tânăr a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, în cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.