Home / Social / Workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți

Workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 13.00, Teatrul Ariel va găzdui un workshop experiențial de regresii în vieți anterioare și în viața dintre vieți condus de dr. Elena Gabor, instructor de hipnoterapie, președintele A.E.H.M și autoarea cărții „Acasă la Arborele Vieții”, care susține acest workshop deja de 12 ani în Statele Unite.

„Voi ghida participanții de două ori în regresii în vieți anterioare și a doua oară vom continua și cu o regresie în viața dintre vieți, adică explorarea luminii și a universului ultim, a nivelului de existență supraconștient. Vom accesa prin regresia de vârstă și în vieți anterioare sursele problemelor noastre de la nivel subconștient, vom lucra pe vindecare și independența emoțională, echilibru interior și succes în tot ce ne propunem și vom invita persoane din public care doresc să discute despre cum să-și rezolve problemele cu care se confruntă. Ca pregatire, v-aș încuraja să ascultați seara, la culcare, oricare din înregistrarile de meditație/ hipnoză pe care le-am postat pe canalul meu de YouTube. Vă va ajuta să vă obișnuiți cu starea de hipnoză și cu intrarea în starea supraconștiență de conștientizare și să aveți experiențe mai profunde la workshop”, a transmis autoarea.

Biletul costă 90 de lei și poate fi procurat sunând la 0732 763 298.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tibi și Alin Ușeriu, Principele Nicolae, oaspeți speciali la predarea bornelor „Via Transilvanica” pe Valea Gurghiuluiu

Proiectul „Via Transilvanica” și-a derulat în cursul zilei de marți, 7 iulie, o etapă importantă …