Home / Business / Proiect pentru un nou magazin Penny Market între Târgu-Mureş şi Sântana de Mureş!

Proiect pentru un nou magazin Penny Market între Târgu-Mureş şi Sântana de Mureş!

Distribuie

Conducerea SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş, titulara proiectului “Construire magazin Penny Market, amenajare sens giratoriu, amenajare accese carosabile și pietonale, parcare, împrejmuire, reclame pe fațade și în parcare, stâlp publicitar, branșamente la utilități și organizare de șantier”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiect, propus a fi amplasat în județul Mureș, Târgu-Mureș, strada Voinicenilor, fără număr.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între, orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informaţii despre firmele din România, SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş s-a înfiinţat în anul 2012, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate, şi este administrată de Fekete Maria Marcela, care deţine şi calitatea de asociat. În exerciţiul financiar 2018, SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş a derulat afaceri de 4,5 milioane de lei, a obţinut profit net de 85.543 de lei şi a avut un număr mediu de 15 angajaţi.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureșeanul Péter Tamás Nagy, noul director adjunct al Agenției Naționale pentru Zootehnie

Distribuie Medicul veterinar Péter Tamás Nagy s-a alăturat, începând de joi, 22 februarie, echipei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.