Proiect pentru un nou magazin Penny Market între Târgu-Mureş şi Sântana de Mureş! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4264 Vizualizări

Proiect pentru un nou magazin Penny Market între Târgu-Mureş şi Sântana de Mureş!

Conducerea SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş, titulara proiectului “Construire magazin Penny Market, amenajare sens giratoriu, amenajare accese carosabile și pietonale, parcare, împrejmuire, reclame pe fațade și în parcare, stâlp publicitar, branșamente la utilități și organizare de șantier”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiect, propus a fi amplasat în județul Mureș, Târgu-Mureș, strada Voinicenilor, fără număr.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între, orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informaţii despre firmele din România, SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş s-a înfiinţat în anul 2012, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate, şi este administrată de Fekete Maria Marcela, care deţine şi calitatea de asociat. În exerciţiul financiar 2018, SC Ultra Obi SRL Sântana de Mureş a derulat afaceri de 4,5 milioane de lei, a obţinut profit net de 85.543 de lei şi a avut un număr mediu de 15 angajaţi.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE