Sânpaul: Dezbatere publică despre fabrica de furaje Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 493 Vizualizări

Sânpaul: Dezbatere publică despre fabrica de furaje

Conducerea UBM Feed România SRL aduce la cunoștință publicului interesat organizarea unei dezbateri publice privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu, pentru “Fabrica de furaje”, pe un amplasament din localitatea Sânpaul nr. 6/A. Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria comunei Sânpaul în sala de ședință, miercuri, 17 iulie, de la ora 15.00.

“Activitatea se încadrează în anexa 1 la Legea 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.4.b(ii): tratarea și prelucrarea de materii prime de origine vegetală, cu o producție de peste 300 de tone pe produse finite pe zi sau de 600 de tone pe zi în cazul în care instalația funcționează pentru o perioadă de timp de cel mult 90 de zile consecutive pe an”, a precizat, prin intermediul unui comunicat, Laczkó Dénes, director general al UBM Feed România SRL.

Informații privind potențialul impact asupra mediului a activității de pe amplasament pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, precum și la sediul UBM Feed România SRL din localitatea Sânpaul nr. 6/A, iar observațiile, sugestiile și propunerile publicului formulate în scris se primesc în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între 9.00 – 12.00, la sediul APM Mureş şi la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, până la data dezbaterii publice.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE