Share

Home / Business / Unitate de producţie energie din resurse regenerabile, în Sânpaul

Unitate de producţie energie din resurse regenerabile, în Sânpaul

Conducerea AS Biogaz SRL, titulara investiţiei „Unitate de producţie energie din resurse regenerabile”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, cu efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Sânpaul, sat Sânpaul nr. 2.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Apgenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Topul Firmelor Mureșene. Pleuro Ind, producător de sandwichuri gustoase și sănătoase

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți …

Share
Share