Share

Home / Business / AAGES SA a finalizat achiziționarea unui nou teren

AAGES SA a finalizat achiziționarea unui nou teren

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, a emis o notificare pe site-ul Bursei de Valori București privind o achiziție de teren.

Astfel, potrivit comunicatului, la începutul lunii iulie AAGES SA a finalizat achiziționarea unui teren intravilan cu o suprafață totală de 6.166 m².

„Terenul este situat în imediata vecinătate a celor 5 hale de producție existente, astfel va deservi pentru extindenderea capacității de producție pe viitor”, a transmis Molnar Gabor Jozsef, directorul general.

De asemenea, a fost anunțată acoperirea integrală a capacității de producție pe anul 2019, fiind în curs de finalizare primele contracte pe anul 2020.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Aeroportul ”Transilvania”

Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureş scoate la concurs următoarele posturi: electrician (4 posturi pe durată nedeterminată, …

Share
Share