Home / Social / Program gratuit de reconectare cu Sine

Program gratuit de reconectare cu Sine

Distribuie

Miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00, Hotelul Continental va găzdui evenimentul „Renaștere – Program de reconectare cu Sine”, un eveniment organizat de Denisa Florea.

În timpul evenimentului veți primi informații valoroase despre cum funcționați ca femeie (legătura minte-corp-suflet), detalii despre un program care vă va arata pas cu pas ce se poate face pentru a ajunge să te bucuri de viață, relații (cu tine și cu ceilați), iubire și abundență și detalii despre ce trebuie făcut ca iubirea și împlinirea să fie prezente în viața dvs. cotidiană.

Un eveniment pentru femei

Acest eveniment vă este dedicat dacă căutați să ieșiți din situațiile care vă nemulțumesc, deja ați înțeles că sunteți cea care poate face ca lucrurile „să se întâmple” în viața voastră și căutați o schimbare, sunteți dornică și dispusă să acționați pentru propria fericire, sunteți hotărâtă să vă debarasați de povara nemulțumirii și să faceți pași înspre viața pe care o visați și vreți să vă bucurați de iubire, armonie și împlinire din abundență.

„De peste 7 ani lucrez cu oamenii, în special cu femeile, ajutându-le să își aranjeze viața pentru a putea trăi fericite. Pasiunea mea pentru natura umană m-a purtat pe căi nebănuite ale cercetării funcționării minții și astfel am ajuns să înglobez în munca mea de la cele mai noi descoperiri din epigenetică până la învățăturile străvechi din diverse culturi antice. Cele peste 10.000 de ore de terapie, atât individuală cât și de grup, mi-au oferit posibilitatea de a studia mintea umană și a învăța să decriptez modalitățile prin care aceasta lucrează, asta fiind esențial în resetarea acelor mecanisme nesănătoase care ne dictează viața, inconștient”, a transmis Denisa Florea.

La final veți pleca cu 5 pași care vă vor arăta cât de simplu este să ajungi la viața dorită, exerciții practice pentru a ajunge față în față du dvs. și un pachet de instrumente folositoare pentru viața de zi de zi.

Participarea este gratuită.

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.