Home / Administratie / Contractul pentru finalizarea Variantei Ocolitoare Târgu-Mureş, scos la licitaţie!

Contractul pentru finalizarea Variantei Ocolitoare Târgu-Mureş, scos la licitaţie!

Distribuie

Biroul de presă al Companiei Naţionale (CNAIR) a anunţat miercuri, 17 iulie, că a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire licitație deschisă, având ca obiect “Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire Târgu-Mureș – finalizare lucrări”

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 47 de milioane de euro, fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019.

“Pe Varianta de ocolire Târgu-Mureș, în lungime de 11,643 kilometri, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte și 2 intersecții giratorii. Această Variantă Ocolitoare va asigura legătura Sighișoara – Târgu-Mureș – Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureș în direcţia sud – nord. După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relația Brașov – Sighișoara – Târgu-Mureş, kilometrul 155 și din DN15 pe relația Reghin – Târgu-Mureș – Turda, kilometrul 84”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 


De asemenea, verificati

Reţeaua de screening a Spitalului Orăşenesc Luduş a devenit funcţională

Distribuie Femeile din grupul ţintă din Sighişoara şi împrejurimi sunt invitate să se programeze la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.