Share

Home / Sport / Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni

Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni

Cinci componenți ai secției de șah a Clubului Sportiv Juvenes Târgu-Mureș au participat cu rezultate foarte bune la sfârșitul săptămânii trecute la concursul Aurel Zamora de șah clasic, disputat la Bușteni. Barátosi Dániel a dominat de la un cap la altul întrecerile de la șah clasic și s-a clasat pe primul loc. Aceeași poziție a ocupat-o și Fugulyán Gergely, la categoria seniori sub 50 de ani, atât în cadrul turneului de blitz, cât și la cel de șah clasic. Ceilalți componenți ai echipei nu s-au clasat pe locuri fruntașe, dar au avut evoluții promițătoare, în ciuda lipsei de experiență. Component al lotului pentru Divizia B, Illés Sándor a obținut un total de 3.5 puncte din 7 posibile, acumulând experiență pentru concursurile care vor urma,

Marius Călin Cherecheș a adunat și el 3 puncte, iar Șerban Ștefan, unul dintre juniorii promițători și-a putut măsura forțele atât cu juniorii de vârsta lui, cât și cu seniorii, obținând 2 puncte.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Finanţare pentru Trofeul „Ella Kovacs”

Atletic Club Sportin Luduș, prin președintele Dennis Bordan, a depus o cerere-cadru de finanțare la …

Share
Share