Home / Stiri regionale / Bilete la UNTOLD: abonamentele pentru cele 4 zile la mega-festivalul Untold s-au epuizat

Bilete la UNTOLD: abonamentele pentru cele 4 zile la mega-festivalul Untold s-au epuizat

Distribuie

Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în august la Cluj sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de 1 zi. Odată cu epuizarea abonamentelor General Access, biletele de 1 zi se vând într-un ritm accelerat, care depășește toate așteptările! Organizatorii îi sfătuiesc pe cei care nu vor să rateze ediția aniversară să consulte programul festivalului și să opteze în cel mai scurt timp fie pentru abonamentul VIP, fie pentru biletele de 1 zi:

• Day 1: 73 euro + taxe
• Day 2: 83 euro + taxe
• Day 3: 83 euro + taxe
• Day 4: 95 euro + taxe

Prețul biletelor de 1 zi va crește în perioada imediat următoare.

Celor care își doresc să trăiască experiența completă a ediției aniversare a festivalului UNTOLD, organizatorii le recomandă să se înscrie pe waiting list, pe untold.com/tickets, pentru șansa de a mai prinde un abonament, în eventualitatea unor anulări de ultim moment.

Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum în cele patru ediții de festival. Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike), dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil.

Producția festivalului din acest an va fi una impresionantă din toate punctele de vedere și o depășește cu dublu pe cea din anii precedenți. Scena principală va avea peste 1000 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri, dar și multe alte surprize pregătite de organizatori, care îi vor duce pe fanii festivalului într-o lume plină de magie.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

S-au găsit vinovații pentru prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

Distribuie Apar noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiu Secuiesc, în urma căreia un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.