UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe Sanatate
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 856 Vizualizări

UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe

Șefa Disciplinei Tehnologie Farmaceutică și Cosmetologie din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Adriana Ciurba, a fost invitată joi, 18 iulie 2019, la emisiunea Made in UMFST din cadrul studioului UMFST Live.

Moderată de către Teodora Mîndru, PR & Comunicare UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, emisiunea a avut tema Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe.

În contextul în care Facultatea de Farmacie are la nivel național singurul program de studii de licență Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, discuția s-a axat pe această abordare complexă a frumuseții și sănătății pielii corpului și a tenului.

Emisiunea a fost difuzată pe paginile de oficiale de Facebook și YouTube ale Universității și se poate urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=hK_ohIVu6fs.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pregatirea medicilor profesionisti practica odinioara in UMF cu succes datorita unor profesori renumiti pierde teren in fiecare zi ce trece in favoarea lacomiei care a pus stapanire pe ea.Nu trece mult timp si o sa apara si alte ciudatenii care aduc bani pentru mosieri.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE