Home / Business / AAGES SA continuă să răscumpere acțiuni

AAGES SA continuă să răscumpere acțiuni

Distribuie

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, a emis o notificare pe site-ul Bursei de Valori București privind tranzacțiile efectuate în cadrul programului de răscumpărare.

Conform comunicatului publicat în luna octombrie a anului trecut, Consiliul de Administrație a hotărât extinderea programului de răscumparare de acțiuni prin derularea lui în perioada 01.11.2018-30.06.2019, pentru efectuarea răscumpararii unui număr de 17.077 de acțiuni în vederea atingerii pragului de 40.000 de acțiuni aprobate de AGEA din data de 26.04.2018, însă din cele prezentate pe site-ul BvB, acțiunea de răscumpărare continuă și în luna iulie.

Compania Goldring S.A a fost numită de la bun început intermediar pentru aceste proceduri.

Astfel, în perioada 15-19 iulie s-au răscumpărat în total 7.313 acțiuni prin intermediul intermediarului în valoare totală de 23.803,05 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O nouă exploatare de agregate minerale în județul Mureș

Distribuie Conducerea societății Kapusi Impex SRL, titulara proiectului ”Înființare exploatare agregate minerale”, anunță publicul interesat …