Întâlnire cu fotograful Alex Gâlmeanu, la Târgu Mureș Eveniment
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 336 Vizualizări

Întâlnire cu fotograful Alex Gâlmeanu, la Târgu Mureș

DoR invită publicul din Târgu Mureș la o conversație cu Alex Gâlmeanu despre fotografie și muncă. Printre cei mai apreciați fotografi români, Alex Gâlmeanu se implică atât în nenumărate proiecte – de la portrete și editoriale de modă, la experimente cu video-portrete –, cât și în relația cu subiectul pe care îl fotografiază. A publicat prima fotografie în 1994, iar astăzi sunt puține reviste care să nu-l fi publicat și puține persoane cunoscute care să nu-i fi trecut prin studio. Alex este și un prieten apropiat al DoR încă de la începuturile revistei. În 2018 a ales, cunoscut și fotografiat împreună cu redacția DoR 100 de oameni pe care pariază pentru o Românie mai bună și mai curajoasă.

Redacțiile DoR și Școala9 se se află la Târgu Mureș și în câteva sate din județ între 22 și 26 iulie, ca să cunoască mai bine regiunea și pe oamenii care locuiesc aici. Sunt prezenți aproape 30 de jurnaliști și abia așteaptă să vorbească cu dumneavoastră pe teren și la evenimentul open hours în redacție pe 25 iulie, între orele 10.00-16.00, la J’ai Bistrot.

Întâlnirea cu Alex Gâlmeanu va avea loc joi, 25 iulie, de la 18:30, la Lateral Romania (Str. Gheorghe Doja 64-68, et. 5). Accesul este gratuit și se face în baza înscrierii la acest link: https://forms.gle/zARM3GEvcME2HPnq7

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE