Festival internațional de poezie populară la Reghin și Răstolița Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Festival internațional de poezie populară la Reghin și Răstolița

Primăria și Consiliul Local Reghin, Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, Biblioteca Municipală „Petru Maior”  și Asociația Culturală „Casa dinainte” organizează în perioada 26-27 iulie,  Festivalul Internațional de Poezie Populară, eveniment la care participă poeți populari și rapsozi din județele Mureș, Harghita, Timiș, Alba , Hunedoara, Caraș Severin,  precum și invitați din Cernăuți, Ucraina.

Deschiderea festivă a festivalului va avea loc vineri, 26 iulie, ora 18 , la Biblioteca Municipală „Petru Maior”, prilej cu care vor avea loc lansările cărților „Antologie de poezie populară”, coordonatori Sorina Bloj și Maria Borzan, și „Povestea bisericii de lemn din muzeu” de Maria Borzan. Seara mai cuprinde simpozionul cu tema „Satul – Între tradiție și uitare”, și  un recital al poeților și rapsozilor prezenți în cadrul festivalului.

Festivalul va continua sâmbătă, 27 iulie, locația gazdă fiind Casa Reghinului de la  Festivalul Văii Mureșului. Programul zilei cuprinde o șezătoare (ora 10), vizitarea expozițiilor în aer liber din cadrul festivalului (ora 16:30), festivalul urmând să se termine în jurul orei 19.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE