Home / Reghin / Program estival bogat pentru Liga Pensionarilor Reghin

Program estival bogat pentru Liga Pensionarilor Reghin

Distribuie

„Viața eeste mișcare, mișcarea este viață”, spune un proverb din domeniul sportului și al sănătății, îmbrățișat și de membrii Ligii Pensionarilor Reghin. În acest sens, Vian Bonț, președintele Ligii Pensionarilor Reghin se axează pe un bogat program de activități și evenimente pentru  cei 1.500 de membrii, din care 600 membrii activi, cotizanți la zi.

În ce privește anul 2019, trebuiesc menționate concursul de schi și săniuș de la Toplița, vizita la Salina Turda, pelerinajul de la Blaj și Prislop, cele de la Sighet-Săpânța și  Suceava-Neamț, cele trei zile de la Cernăuți, Ucraina, vizitarea obiectivelor turistice din Iași, Băile Figa Beclean,  și nu în ultimul rând reușitele concursuri de pescuit „Memorialul Șipoș Istvan” de pe lacurile din Goreni și Breaza dotate cu premii , cupe, diplome și medalii.Se pot enumera aici și schimburile de experiență realizate cu Liga Pensionarilor din Iași, Fălticeni, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu, Iernut și Târnăveni.

Cu sprijinul comitetului Ligii, deosebit de receptiv la problemele  vârstnicilor, Vian Bonț, Ioan Muș, Maria Miron, Zamfira Timaru, Otilia Stroe, Ioan Magyaros, Viorel Nițu, Eugen Filip, Pavel Oprea, Nastasia Moldovan, Viorica Grama, Aron Șerdean, Ioan Muntean, se desfășoară  activități educative culturale alături de corul „Românașii”, precum și acțiuni cu tematică  medicale abordate cu ajutorul dr. Ioan Fărcaș și psihoterapeutul Ioana Cheregi.

„În luna august urmează  o tabără la Lăpușna cu un concurs de cântece populare, dotat cu premii, urmată de o excursie croazieră în deltă timp de 4 zile,  depunere de coroane  la Monumentul Eroilor de la Mărășești.Tot în luna august,  se va realiza o drumeție la Colibița, județul Bistrița, într-un decor mirific, urmată de o vizită de prietenie la colegii de la Centrul de Zi de la Valea Izvoarelor. Din programul manifestărilor nu va lipsi vizita la Parlamentul României și Catedrala Neamului.Vom acorda o atenție deosebită zilei de 1 octombrie, Ziua Internațională a Vârstnicilor, prilej cu care, în colaborare cu  Liga Pensionarilor Mureș vom organiza  o festivitate  unde vom acorda pachete cu alimente membrilor noștri, precum și ajutoare  financiare celor nevoiași, acțiune la care ne bucurăm de sprijinul Primăriei Reghin și al autorităților locale.”, ne-a declarat Vian Bonț, președintele Ligii Pensionarilor Reghin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Incendiu într-o benzinărie din Târgu Mureș

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit marți după-masă, 26 martie, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.