Handbalistele cadete încheie pe 5 la Baku Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Handbalistele cadete încheie pe 5 la Baku

După ce a ratat calificarea în semifinalele Festivalului Olimpic al Tineretului European care s-a disputat săptămâna trecută în capitala Azerbaidjanului, Baku, echipa de handbal junioare II a României a încheiat competiția cu două victorii. În „semifinala” pentru locurile 5-8 „tinerele „tricolore” au învins categoric reprezentantiva gazdelor cu scorul de 35-22. Victoria a fost asigurată după prima repriză, câștigată cu 19-6, a doua fiind încheiată la egalitate, 16-16. În acest joc principala marcatoare a fost brașoveanca Alicia Gogîrlă, care a înscis de 8 ori. Dintre cele trei jucătoare de la CSM Târgu-Mureș, Corina Lupei și Andreea Țîrle au înscris de câte două ori din trei aruncări la poartă, dar Carla Lăcătuș nu a reușit să puncteze la singura tentativă.

Româncelor le-a rămas pentru ultima zi să reîntâlnească formația Spaniei, cu care s-a întâlnit și în grupă. După ce au cedat la un gol amicalul disputat înaintea acestei competiții și au smuls în extremis un rezultat de egalitate, un 26-26 care le-a barat practic drumul spre medalii, de această dată „tricolorele” s-au impus clar, scor 29-20 (13-6) și au încheiat întrecerea pe locul 5, aceeași poziție pe care au încheiat și colegele lor mai mari la Campionatul European din Ungaria.

Folosită mai puțin în precedentele jocuri, Lupei a fost în acest joc cea mai bună marcatoare, cu 9 goluri, în timp ce colegele de la CSM Târgu-Mureș au înscris câte 1 gol.

Echipa s-a întors în țară, dar lotul rămâne împreună la Izvorani, de unde se vor deplasa marți în Slovenia, la Celje, pentru turneul final al Campionatului European U17 , care va demara miercuri, 31 iulie. Pentru această competiție lotului i se va alătura o a patra componentă a clubului târgumureșean, Sarah Darie, care a lipsit de la Baku, fiind convocată și la lotul care s-a aflat în Ungaria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE