Home / Business / Compania mureșeană AAGES SA a emis un raport auditor prin Bursa de valori București

Compania mureșeană AAGES SA a emis un raport auditor prin Bursa de valori București

Distribuie

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, a emis o notificare pe site-ul Bursei de Valori București privind raportul curent al auditorului independent pentru perioada 01.01.2019-30.06.2019.

În conformitate cu prevederile Regulamentului 5/2018, Art. 144, lit.B, Alin.(4), la sfârșitul fiecărui semestru, auditorul financiar va analiza tranzacțiile raportate în cursul respectivului semestru conform art. 82 din Legea nr. 24/2017 și va întocmi, în maximum 30 de zile de la sfărșitul perioadei de raportare, un raport în care va preciza dacă prețul, coroborat cu drepturile și obligațiile asumate de părți, este corect prin raportare la celelalte oferte existente pe piață. În cazul în care tranzacțiile nu sunt realizate la prețul de piață, se vor preciza cauzele care au dus la această derogare și politicile de stabilire a prețului.

Raportul a fost întocmit se referă la tranzacțiile AAGES SA cu partea afiliată SC Multimas SRL reprezentând prestări servicii de uzinare tablouri electrice conform contract nr. 1 din 2013 în valoare totală de 572.358 lei aferente primului semestru al anului 2019.

„Pe baza procedurilor efectuate și a probelor obținute, nu am luat la cunoștință de nimic care să ne facă să credem că tranzacția raportată în Raportul curent nu este în conformitate, sub toate aspectele seminificative”, a concluzionat raportul întocmit în 29 iulie.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Licitație de 2,6 milioane de euro pentru exploatarea forestieră a 89.320 de metri cubi de lemn

Distribuie Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA Mureș a demarat, în data de 1 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.