Home / Business / Compania mureșeană AAGES SA a emis un raport auditor prin Bursa de valori București

Compania mureșeană AAGES SA a emis un raport auditor prin Bursa de valori București

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, a emis o notificare pe site-ul Bursei de Valori București privind raportul curent al auditorului independent pentru perioada 01.01.2019-30.06.2019.

În conformitate cu prevederile Regulamentului 5/2018, Art. 144, lit.B, Alin.(4), la sfârșitul fiecărui semestru, auditorul financiar va analiza tranzacțiile raportate în cursul respectivului semestru conform art. 82 din Legea nr. 24/2017 și va întocmi, în maximum 30 de zile de la sfărșitul perioadei de raportare, un raport în care va preciza dacă prețul, coroborat cu drepturile și obligațiile asumate de părți, este corect prin raportare la celelalte oferte existente pe piață. În cazul în care tranzacțiile nu sunt realizate la prețul de piață, se vor preciza cauzele care au dus la această derogare și politicile de stabilire a prețului.

Raportul a fost întocmit se referă la tranzacțiile AAGES SA cu partea afiliată SC Multimas SRL reprezentând prestări servicii de uzinare tablouri electrice conform contract nr. 1 din 2013 în valoare totală de 572.358 lei aferente primului semestru al anului 2019.

„Pe baza procedurilor efectuate și a probelor obținute, nu am luat la cunoștință de nimic care să ne facă să credem că tranzacția raportată în Raportul curent nu este în conformitate, sub toate aspectele seminificative”, a concluzionat raportul întocmit în 29 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Națională a Contabilului Român. Centenarul profesiei contabile reglementate în România

La 13 iulie a.c., profesioniștii contabili din întreaga țară vor sărbători 100 de ani de …