Home / Slider / FOTO: 3 incendii aseară în județul Mureș

FOTO: 3 incendii aseară în județul Mureș

Distribuie

Ieri, 30 iulie, între orele 19.00 și 22.00 au avut loc trei incendii de vegetație în județul Mureș.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „HOREA” al judeţului Mureş, în jurul orei 19.00 s-a pornit un incendiu de la un brad în cimitir în muncipiul Reghin. La stingerea incendiului a intervenit Detașamentul Reghin cu o autospecială cu spumă și apă și 4 subofițeri.

În jurul orei 20.00 a luat foc o miriște de aproximativ 3 hectare din localitatea Sânpetru de Câmpie, fiind cu pericol de propagare la casa de locuit. A intervenit secția Sărmașu cu o autospecială cu apă și spumă, 1 APIC, 8 subofițeri și 2 elevi.

Cu puțin timp înainte de ora 22.00, s-a produs un incendiu de vegetație uscată în municipiul Târnăveni pe strada 22 Decembrie. La fața locului a intervenit Secția Târnăveni cu o autospecială cu spumă și apă, 5 subofițeri și 2 elevi.

Sunteți rugați să acordați atenție sporită la incendierea chiar și în joacă a vegetației uscate în această perioadă de caniculă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ghidaje curatoriale cu Vitek Norbert

Distribuie Ați fost vreodată într-o tabără de cercetași? Dacă răspunsul este nu și v-am făcut …