Home / Sport / MSE, surclasată în Cupă la Ungheni, CS Iernut cedează la Florești

MSE, surclasată în Cupă la Ungheni, CS Iernut cedează la Florești

Distribuie

Miercuri seara s-a disputat prima fază națională a ediției 2019-2020 a Cupei României la fotbal. Dintre cele trei echipe ale județului Mureș două s-au întâlnit în joc direct, astfel încât una dintre ele urma să evolueze în faza secundă, care se va disputa în 14 august, alături de Avântul Reghin, care nu a intrat în competiție. Este vorba despre întâlnirea dintre Unirea Ungheni 2018, câștigătoarea fazei județene a competiției și MSE Târgu Mureș, clasată pe locul 14 (din 16) în ediția recent încheiată a seriei V din Liga III. Întâlnirea a fost una dezechilibrată, „oaspeții” târgumureșeni prezentându-se cu o echipă secundă. Au reușit însă deschiderea scorului, dar s-au văzut conduși la pauză cu 5-1 și Unirea Ungheni a încheiat triumfal acest prim joc al noii ediții, victorie cu 12-2. În faza secundă, în care se ține cont de zona geografică, este foarte posbil ca adversara noii echipe din Ungheni să fie Avântul Reghin, urmând ca partida să aibă loc tot la Ungheni, Unirea fiind echipa aflată în eșalon inferior. Competiția, cu excepția semifinalelor, care se dispută tur-retur, fiecare fază se dispută într-o singură manșă, cu eventuale prelungiri și lovituri de departajare, în cazul rezultatelor de egalitate.

 

Se anunță un campionat animat în Liga IV

Cealaltă echipă mureșeană, CS Iernut a fost eliminată cu „peripeții” în jocul disputat în deplasarea la clujenii de la CS Florești. Echipa preluată din primăvară de antrenorul Nicolae Ghira a început jocul cu un lot alcătuit în majoritate din juniori, dar în inferioritate numerică, având un jucător lipsă la ora startului. Cu toate acestea, iernuțenii au condus la pauză cu 2-1, după ce au ratat alte câteva situații favorabile. Gazdele au egalat în minutul 70 și au obținut victoria cu 4-2, iar echipei din Iernut îi mai rămâne să-și încropească un lot competitiv pentru ediția viitoare în Liga IV, una care se anunță extrem de animată, cu mai multe aspirante la locul de baraj pentru promovare.

Pentru titlu și-au anunțat deja candidatura și Mureșul Luduș, care a fost dezavantajată în sezonul precedent de evoluția fără pași greșiti a CSM-ului târgumureșean, dar și alte adversare redutabile, echipele din Ungheni, Rușii Munți, alături de alte deja tradiționale fruntașe.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.