Debut ratat pentru handbalistele junioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Debut ratat pentru handbalistele junioare

Reprezentativa de handbal junioare sub 17 ani a României a debutat cu un eșec în cadrul turneului final al Campionatului European care se dispută la Celje, în Slovenia. Tinerele „tricolore” fac parte din grupa B și au pierdut partida de debut cu 24-26 (12-15) în fața Austriei. În acest joc au evoluat toate cele patru componente de la CSM Târgu- Mureș. Carla Lăcătuș din echipa de junioare I, campioană la această categorie a înscris 3 goluri, la fel ca și componenta echipei vicecampioană la junioare II Corina Lupei. Colega sa de echipă Andreea Țîrle a punctat o dată pentru România, în timp ce a doua componentă a echipei de junioare I Sarah Darie nu a înscris, suferind și două eliminări de 2 minute. Cele mai multe goluri pentru România le-a înscris Oana Borș, cu 7 reușite, urmată de Ioana Necula, cu 4.

Româncele mai au de înfruntat în al doilea joc din grupă, vineri seara, formația Slovaciei, care a cedat cu 18-31 în fața Ungariei, echipă pe care România o va întâlni duminică, 4 august.

După clasarea pe locurile 5 la Europenele categoriei U 19 din Ungaria și la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Azerbaidjan, unde a participat cu lotul deplasat și în Slovenia, perspectivele pentru calificarea în prima grupă valorică la faza următoare în această competiție par din nou sumbre.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE