Mureșenii, învinși în primul tur Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Mureșenii, învinși în primul tur

În primul tur al turneului ITF World Tennis Tour care se dispută pe terenurile bazei Forza din Târgu Mureș toți cei trei mureșeni care au evoluat au părăsit terenul învinși.

La simplu Doru Borșan junior a cedat cu 0-6, 0-6 în fața bulgarului Gabriel Donev, aflat pe locul 498 în clasamentul ITF. Scorul nu a reflectat însă realitatea din teren. Deși cu cinci ani mai tînăr decât adversarul său, mureșeanul a dat parțial o replică bună unui jucător care este deseori partener de joc celui mai valoros bulgar din această perioadă, Grigor Dimitrov.

După cum s-a desfășurat partida, mai corect ar fi fost un eventual 6-3, 6-2, dar deseori în sport unele rezultate sunt mai categorice decât desfășurarea jocului, sau invers. Deși nu a câștigat niciun game, mureșenul nu a cedat niciunul la 0, multe jocuri fiind încheiate în prelungiri, chiar cu câteva șanse de break pentru tânărul de 18 ani. Bulgarul nu a lăsat însă deloc garda jos, iar tânărul Doru Borșan a disputat în special partea a doua a setului secund mai degrabă resemnat. Evoluția sa dă însă speranțe de progres, lucru care va necesita multă muncă.

Al doilea meci în care au evoluat jucători mureșeni a fost cel din primul tur al probei de dublu, între perechea Șerban Mucenic și Cristian Ștefan Moldovan, care au cedat cu 4-6, 3-6 în fața cuplului Mattia Frinzi (Italia)-Georgi Kravchenko (Ucraina).

Singurul mureșean care va mai continua este Mucenic. Acesta nu a disputat întâlnirea de simplu din primul tur și va juca miercuri, după ora 14.00, cu Nicholas David Ionel, un tânăr de doar 17 ani din București.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE