Nou speaker TEDx Târgu Mureș: DJ Shiver! Cultură
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1023 Vizualizări

Nou speaker TEDx Târgu Mureș: DJ Shiver!

După Alin Uhlmann Ușeriu, Sebestyen Aba, Richárd Hampuk, Șerban Alexandrescu, Tisza Kata, Csernáczki Emőke, Pratik Renuse, Manuel Ienciu, Csíki Andrea, Dorin Ogleja și Zsigmond Istvan, TEDx Târgu Mureș care va avea loc în 28 septembrie la Palatul Culturii din Târgu Mureș a anunțat un nou nume care va urca pe scenă și acesta este târgumureșeanul DJ Shiver.

DJ Shiver are în spate deja 16 ani de mixaj făcut pentru echipe de breakdance sau casete pentru prieteni pentru petreceri.

Este unul dintre cei mai versatili DJ-i din România și a mixat pe scene unde au urcat și artiști ca Skrillex, The Prodigy, Fatboy Slim, Die Antwoord, Sigma, DJ Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush sau James Zabiela, la zeci de festivaluri, de la Electric Castle sau Awake la Neversea și Untold. Toate show-urile lui încep cu o introducere, continuă cu o surpriză și se încheie cu un super punct culminant. Cu siguranță va avea despre ce să ne vorbească când vine vorba de muzică.

Curatorul evenimentului, Péter W. Szabó, a anunțat tema din acest an: „Creative knowledge”, ceea ce înseamnă că toți cei aleși vor vorbi despre creativitate.

Încă se pot achiziționa bilete pe www.tedxtirgumures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE