Share

Home / Business / Curs gratuit de dezvoltare personală la Târgu Mureș

Curs gratuit de dezvoltare personală la Târgu Mureș

În 12 august, începând cu orele 17.30 sau 19.00, la alegere, coach-ul Cristina Sorlea va organiza un curs gratuit de dezvoltare personală pe strada Lăpușna.

„Dacă îți dorești să fii un adevărat lider al vieții tale astfel încât să ajungi să îți atingi cele mai mărețe visuri, să îți descoperi punctele tale forte astfel încât să ai curajul să faci ceea ce vrei cu adevărat în viață, să ai mai multă încredere în tine, să ajungi să fii un râu și nu un lac de acumulare pentru cei de lângă tine, să fii într-un mediu creat intenționat pentru creșterea și dezvoltarea ta personală, să te îmbogățești cu noi perspective asupra vieții, să îți crești nivelul de conștientizare și să treci de la cuvinte frumoase și informații utile la practică, atunci te aștept să te alături unui grup mastermind facilitat de mine, ce are la bază cartea „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John Maxwell”, a transmis Cristina Sorlea.

Conform organizatoarei, aceste legi te vor ajuta să înveți cum să îți identifici atuurile, să îți stabilești exact scopurile și să îți perfecționezi abilitățile, astfel încât să devii persoana care ai fost menit să fii.

Scopul unui grup Mastermind este să aducă împreună oameni cu o gândire similară, care sunt dedicați și motivați în a face schimbări efective și permanente în viața lor. Întâlnirile de mastermind durează o oră jumătate, au loc o dată pe săptămână, timp de 4 săptămâni, timp în care se va discuta despre conceptele și ideile cuprinse în cartea „Cele 15 Legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell și, mai ales, implicațiile lor în viețile noastre.

Pentru mai multe detalii, puteți trimite un e-mail la teodorasorlea@gmail.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amenzi de peste un milion de lei pentru infracțiuni silvice

În decursul anului 2019, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a organizat 2.915 de acţiuni şi …

Share
Share