„EVOLUTION Meetings”, întâlnire deschisă pentru antreprenori Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

„EVOLUTION Meetings”, întâlnire deschisă pentru antreprenori

Recent inauguratul spațiu coworking din Târgu-Mureş, ”Co Place”, va găzdui marţi, 27 august, prima întâlnire din seria „EVOLUTION Meetings”, dedicată antreprenorilor și managerilor mureșeni.

Potrivit organizatorului evenimentului, L.E.E. – Leading. Education. Evolution, start up local din domeniul educației, care își propune să educe prin experiența concretă din lumea reală a business-ului liderii si managerii care vor construi viitorul prin echipele pe care le conduc, tema întâlnirii este ”Cum gestionăm provocările în afaceri”.

Invitatul special al acestei prime ediții este Nicodim Hagău, Business Partner ”Leadership Management International”, lider global în dezvoltarea liderilor și a organizațiilor la potențialul maxim, fondată în anul 1966 și prezentă azi în peste 80 de țări.

„Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru care să faciliteze schimbul informațiilor valoroase între antreprenorii comunității, de a asimila noi perspective de lucru, dar și de a dezvolta parteneriate sănătoase pe plan local”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de L.E.E.

Detalii despre înscrieri şi conceptul evenimentului pot fi accesate la următorul link:http://bit.ly/2GJGmnZ.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE