Share

Home / Luduș / Piaţă din Luduş, modernizată

Piaţă din Luduş, modernizată

În aceste zile, firma Astor din Târgu-Mureș execută o lucrare complexă comandată de Primăria orașului Luduș. Piața de zi situată în zona de blocuri între străzile Bradului și Ghioceilor a devenit șantier în plină activitate.

Liviu Popa, directorul Direcției Intervenții, Transport și Zone Verzi din cadrul Primăriei orașului ne-a oferit amănunte despre lucrările care sunt cuprinse în proiect. În primul rând se demolează mesele din beton, vechi de o jumătate de secol, se pavează cu dale vibropresate întreaga suprafață, se construiește o alee pietonală spre strada Bradului și se amenajează o parcare pentru autoturisme. După ce se realizează aceste obiective urmează montarea a opt mese duble, identice cu cele din piața mare, la care vor avea acces 16 producători. Liviu Popa menționează că actuala hală alimentară acoperită va face obiectul unei modernizări în cadrul unui alt proiect.

Termenul de dare în folosință a noii piețe de zi este 30 august 2019.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Stradă nouă la Luduș

În luna ianuarie 2019, Consiliul local Luduș a acceptat donația terenurilor din intravilanul orașului, în …

Share
Share