Ultima proiecție la „Pădurea rotundă” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Ultima proiecție la „Pădurea rotundă”

Seria proiecțiilor de film din cadrul celei de a opta ediție „Pădurea rotundă” se încheie în această seară, ora 20:30,  cu proiecția filmului ”Femeie în război/Woman at War”, în regia lui Benedikt Erlingsson.

Filmul spune povestea energică a unei femei islandeze care le declară război celor responsabili de industria locală de aluminiu și creează un manifest curajos pentru a proteja natura.  Halla sau “Femeia Muntelui”, cum i se mai spune, s-a săturat de impactul distructiv pe care industria locală de aluminiu îl are asupra mediului, așa că le declară război celor din spatele afacerii. E gata să riște totul pentru a proteja zonele sălbatice ale Islandei pe care le iubește atât de mult. Când află că un copil își va face loc în viața ei, Halla începe să-și pună întrebări serioase vizavi de manifestul pe care l-a pus în mișcare.

Filmul a obținut Premiul Publicului şi Premiul pentru cel mai bun Scenariu  – Semaine de la Critique, Cannes 2018. Filmul poate fi văzut în acestă seară în amfiteatrul din spatele Hotelului Restaurant ”Marion”, Intrarea este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE