Share

Home / Administratie / Contract de concesiune prelungit la Luduş

Contract de concesiune prelungit la Luduş

În anul 2009, Consiliul Local Luduș a aprobat contractul de concesiune nr. 272 din 7 august încheiat între autoritatea locală și Camera de Comerț și Industrie Mureș (CCI).

Obiectul contractului de concesiune l-a constituit folosința unui teren în suprafață de 18,68 metri pătraţi, aparținând domeniului privat al unității administrativ teritoriale, situat în Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 30, pe care se află realizată o construcție proprietate personală. Contractul a fost încheiat pentru o perioadă de 10 ani, adică până la data de 6 august 2019. Având în vedere acest fapt, Camera de Comerț și Industrie Mureș a solicitat Primăriei orașului Luduș o prelungire a contractului de concesiune.

În raportul întocmit de Gabriela Fleșar de la Compartimentul „Domeniu public” și văzut de Anca Năsăudean, șef serviciu IADP este invocată prevederea din contractul de concesiune că „prelungirea contractului se poate face la cererea scrisă a concesionarului înregistrată înainte de expirarea duratei contractului, prin act adițional, pentru o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata sa inițială”. În același contract de concesiune, nr. 272 din 7 august 2009, este prevăzut la capitolul IV că „Începând cu anul 2010, redevența se va actualiza anual, în funcție de indicele de inflație comunicat de Institutul Național de Statistică și de Hotărârile Consiliului Local Luduș”.

În ședința Legislativului local din 30 iulie 2019, consilierii au aprobat prelungirea contractului de concesiune pentru o perioadă de cinci ani.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

2019, an cu realizări pentru comuna Rușii Munți

Rușii Munți este una din comunele mureșene care încheie anul 2019 cu realizări, conform bilanțului …

Share
Share