UPDATE: Pastor mureșean decedat din cauza unui infarct miocardic acut Religie
  • Elena.Polearus
  • 2 comentarii
  • 22410 Vizualizări

UPDATE: Pastor mureșean decedat din cauza unui infarct miocardic acut

UPDATE:

Cauza reală a decesului pastorului mureşean: infarct miocardic acut!

Cercetările în legătură cu moartea pastorului Marian Ciocan, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sighişoara, într-o biserică din localitatea Apold, au luat sfârşit.

Pastorul în vârstă de 37 de ani a încetat din viaţă duminică, 11 august, în jurul orei 12.00, în timpul unei ceremonii religioase de botez organizată într-un lăcaş de cult din comuna Apold. Marian Ciocan se afla într-un bazin cu apă când a preluat în mână un microfon conectat la o staţie de sonorizare, moment în care şi-a pierdut cunoştinţa, inoculând celor prezenţi senzaţia de electrocutare.

De altfel, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, aceasta a fost şi premiza cu care poliţiştii au demarat cercetările în cazul decesului pastorului, prin întocmirea unui dosar penal.

Marţi, 13 august, persoane din anturajul pastorului au furnizat cotidianului Zi de Zi Certificatul medical constatator al decesului, document datat 12 august 2019, întocmit de către dr. Dacian-Ioan Biriş, medic primar legist în cadrul Institutului de Medicină Legală Târgu-Mureş, potrivit căruia cauzele decesului sunt „insuficienţă cardio-circulatorie acută” şi „infarct miocardic acut”.

Astfel, informaţia conform căreia pastorul a decedat electrocutat în timp ce efectua o ceremonie religioasă de botez s-a dovedit a fi neconformă cu realitatea.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Duminică, 1a august, în jurul orei 12.00, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați prin Apel 112 cu privire la faptul că la un lăcaș de cult din comuna Apold, județul Mureș, a avut loc un accident nefericit soldat cu moartea unui om.

În urma verificărilor s-a stabilit că pastorul Marian Ciocan în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sighișoara, a luat în mână un microfon conectat la o stație de sonorizare și s-a electrocutat în timp ce se afla într-un bazin cu apă și efectua o ceremonie religioasă de botez. Din nefericire, pastorul a murit pe loc în fața celor prezenți la ceremonie.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz nefericit.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cind va avea loc inmormintarea pentru ca doresc sa fiu alaturi de familia
    Indurerata fratele Vasile 0740474272 Domnul ISUS sa va
    Mingaie Amin 🙏🏼🙏🏼

  • Mircea Detesan minte si o face cu nerusinare! Ca pentru inepti! Orice soc poate produce un infarct miocardic. Sansele ca omul acesta sa fi murit fix in momentul in care a pus mana pe microfon, fara sa aiba absolut nicio legatura cu vreun soc electric, sunt aproape nule! De ce nu au murit toti din bazin? Pentru ca in general moare primul care intra in contact cu sursa eletrica. Ancheta a luat sfarsit, tipic romanesc. Dar ce anume s-a investigat? S-au convocat specialist (ingineri electronisti etc) carora sa li se ceara parerea, sa fi evaluat echipamentul acela la fata locului? Faptul ca un soc electric poate produce un infarct miocardic nu este nou. Sper ca acei oameni sa nu continue sa-i foloseasca in continuare pe aceeasi incompetenti la sistemul de sunet pt ca s-ar putea sa apara si alte cazuri in care alte persoane „sa se intample” sa moara fix cand vor pune mana pe echipamentele lor improvizate, facute de nepriceputi, pusi acolo de lideri iresponsabili.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE