Home / Business / Investiţie nouă în Parcul Industrial Mureş

Investiţie nouă în Parcul Industrial Mureş

Conducerea SC Elite Bio Champ SRL Târgu-Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Înființare unitate de producție pentru ambalaje din lemn”, propus a fi amplasat în orașul Ungheni, sat Recea – Parcul Industrial.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul titularului, SC Elite Bio Champ SRL Târgu-Mureş, strada Primăverii nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 17.00.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Elite Bio Champ SRL Târgu-Mureş s-a înfiinţat în anul 2010, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al fructelor şi legumelor şi este administrată de Megyesfalvi Laszlo Zsolt şi Megyesfalvi Judit Emese, care deţin şi calitatea de asociaţi. În exerciţiul financiar 2019, societatea a derulat afaceri de 398.715 de lei, a înregistrat profit de 105.601 de lei şi a avut un număr mediu de 3 angajaţi.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A început marea asfaltare în cartierul ludușean Gheja

În cel mai mare cartier al orașului Luduș, Gheja, o fostă localitate rurală, există o …