Home / Business / Locaţii de unde se poate achiziţiona Zi de Zi

Locaţii de unde se poate achiziţiona Zi de Zi

Distribuie

Ca urmare a dispariţiei chioşcurilor de difuzare a presei din cartierele târgumureşene, echipa Zi de Zi aduce la cunoştinţa cititorilor principalele locaţii de unde poate fi procurat cotidianul tipărit sub motto-ul “O parte din viaţa ta.”

Astfel, ne puteţi găsi în Tabac Xpress, situat în magazin Kaufland de pe strada Gheorghe Doja nr. 66, în cele patru staţii OMV Petrom din Târgu-Mureş şi într-o staţie OMV Petrom din Sighişoara, precum şi în reţeaua Inmedio din Mureş Mall (Piaţa Victoriei nr. 14), Auchan (strada Gheorghe Doja nr. 243) Auchan Sud (strada 1 Decembrie 1918), European Retail Park, Promenada Mall (strada Gheorghe Doja nr. 243) şi Kaufland (strada Livezeni).

Totodată, cotidianul Zi de Zi se găseşte şi la puţinele chioşcuri din centrul municipiului Târgu-Mureş, precum şi la centrele de difuzare a presei din oraşele Reghin, Târnăveni, Luduş şi Iernut.

(Redacţia)

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecție de film la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”

Distribuie În cadrul Bienalei ”Arhitectura.6”  găzduită în perioada 1-8 decembrie de municipiul Reghin, în această …