Curs cosmetică acreditat la Târgu Mureș Beauty
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

Curs cosmetică acreditat la Târgu Mureș

Metropolitan Beauty Academy organizează în Târgu Mureș, începând cu data de 14 august, un curs de cosmetică, de 4 sau de 6 luni, în funcție de nivelul informațional pe care doriți să-l accesați.

Prețul pentru programul de 4 luni este de 2.000 de lei și se poate eșalona pe maximum 5 tranșe a câte 400 de lei fiecare.

Pentru programul de 6 luni, prețul este de 2.800 de lei și se poate eșalona pe maximum 7 tranșe egale de 400 de lei fiecare. În acest preț sunt incluse toate materialele consumabile, ustensilele de lucru și manualul de curs.

Pentru fiecare persoană adusă în cadrul cursurilor lor, organizatorii oferă un discount de 5 %.

Certificatele obținute la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate.

Pentru ocuparea locului în această serie de curs, sunteți așteptați la înscriere la sediul lor pe str. Bartok Bela, nr. 1-3, Târgu Mureș, program luni-vineri 10.00-18.00 cu o copie CI și prima rată de curs. Înscrierea se poate face si online prin trimiterea documentelor pe adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro. Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.

Pentru detalii suplimentare trimiteți un e-mail pe adresa metropolitan@curs-calificare.ro sau sunați la numărul de telefon 0753 192 525.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE