Share

Home / Administratie / Masă rotundă despre diaspora, la Sighişoara

Masă rotundă despre diaspora, la Sighişoara

Primăria municipiului Sighișoara a găzduit luni, 12 august, o masă rotundă cu tema „Ziua Diasporei Sighișoara”, la care au participat președintele Asociației antreprenorilor străini din Italia, ambasador RePatriot – Antreprenor în România și Italia, Valentin Făgărășian, fondatorul restaurantului și osteriei Ciao Niki, Nicuța Enache, primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, reprezentanți ai Primăriei municipiului Sighișoara, ai Asociației AUM și Asociației Wild Carpathia, ai Asociației Mihai Eminescu Trust, precum și cetățeni.

“În cadrul acesteia, s-au purtat discuții despre măsurile pe care cei care locuiesc în diaspora, le văd necesare pentru ca Sighișoara să devină suficient de motivantă în vederea întoarcerii românilor acasă.

În urma acestei întâlniri cu reprezentanții Fundației Romanian Business Leaders, prin RePatriot, s-au pus bazele unor proiecte necesare atragerii românilor din diaspora mai aproape de localitatea natală”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Sighişoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cadastrare cu bani europeni, în cinci comune mureșene

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o procedură de licitație pentru …

Share
Share