Home / Administratie / Mini-staţie de pompare a apei, la Staţia de sortare Cristeşti-Vălureni

Mini-staţie de pompare a apei, la Staţia de sortare Cristeşti-Vălureni

Aleşii judeţeni au aprobat luni, 12 august, cu ocazia unei şedinţe extraordinare de lucru, rectificarea bugetului prevăzut pentru proiectul “Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Mureş” prin alocarea sumei de 267.000 de lei pentru achiziția și montajul unor echipamente hidromecanice suplimentare celor care se găsesc în structra stației de pompare a apei.

“Vom adăuga (la buget – n.r.) la Staţia de pompare a apei potabile de la Staţia de sortare Cristeşti. Această îmbunătăţire este necesară deoarece staţia de pompare are o capacitate atât de mare încât nu poate alimenta sistemul de apă din cadrul clădirii. Vom realiza şi o altă mini-staţie de pompare care va asigura alimentarea acelor birouri şi instalaţii din clădire care necesită o presiune a apei mult mai mică decât instalaţia necesară stingerii incendiilor sau funcţionării acelor echipamente care sunt necesare la această staţie de sortare şi transfer. Este vorba despre 267.000 de lei”, a declarat, la finalul şedinţei, Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Asfaltări de aproape un milion de lei în Livezeni!

Primăria comunei Livezeni a atribuit în urmă cu câteva zile societății Aspharom SRL Târgu Mureș …