Share

Home / Social / Curs de igienă, la Târgu-Mureş

Curs de igienă, la Târgu-Mureş

Metropolitan Beauty Academy organizează vineri, 30 august, între orele 15.00 și 19.00 o nouă sesiune de curs de noțiuni fundamentale de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației Naționale, în urma căruia se va obține un certificat valabil timp de 3 ani.

Un serviciu adițional oferit în urma acestui curs este anunțarea din timp a aproprierii datei de expirare, cu posibilitatea de a fi reînnoită.

Pentru ocuparea locului în următoarea serie de curs, candidații sunt rugați să se prezinte la sediul Metropolitan Beauty Academy, pe strada Bartok-Bela nr.1-3 din Târgu-Mureș, între orele 10.00 – 18.00, cu o copie după cartea de identitate, și taxa cursului, în valoare de 90 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se percepe și un discount.

De asemenea, înscrierea la această sesiune se poate face și online, prin trimiterea documentelor la adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro.

Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de telefon 0753-192.525.

Alex Ionuţ ORBAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Ziua Porților Deschise, la Detașamentul de Pompieri Reghin

Ca în fiecare an, pe 13 septembrie, subunitatea de pompieri Reghin din cadrul Inspectoratului pentru …

Share
Share