Home / Cultură / Patru zile de scurtmetraje în cadrul Short Film Factory, la Uzina Foto
Un spațiu neconvențional și ofertant pentru cinefilii târgumureșeni (Sursă foto: outinmures.ro)

Patru zile de scurtmetraje în cadrul Short Film Factory, la Uzina Foto

Short to the Point și m2 aduce filme cu intrare liberă la Uzina Foto din Târgu Mureș cu ocazia ediției anuale a STTP 2019 Annual Awards.

Short to the Point vă provoacă la film, în cadrul Short Film Factory, un eveniment maraton care aduce filme de autor în spațiul alternativ de proiecție Uzina Foto din cartierul Unirii (Str. Plopilor nr. 9, Târgu Mureș).

Terasele, cafenelele și barurile sunt locurile în care ne-am învățat deja să consumăm sport în condiții decente de proiecție, după ani întregi în care pe ecranele din aceste locuri au găzduit doar reclame și, uneori, canale TV de muzică, în lipsă de inițative mai creative. Short to the Point provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul de cinema român către următorul nivel de culturalizare și integrare socială. De ce? Pentru că, da, viața bate filmul și putem face asta.

Proiecțiile vor avea loc în perioada 22-25 august, începând cu ora 20.00. Programul complet și detalii legate de evenimente vor fi accesibile curând pe website-ul festivalului: www.shorttothepoint.com. Evenimentul este organizat de Short to the Point și m2 cu ocazia ediției anuale a STTP 2019 Annual Awards.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival), o reţea internațională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj. În ultimii ani, Short Film Factory (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură între cineaști, cinefili și spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-SC VESCOB S.R.L

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share